Misiunea noastra

PremiQaMed Cancer Center Vienna (PCCV) le ofera pacientilor diagnosticati cu cancer cea mai buna terapie posibila conform standardelor internationale, rapid si fara birocratie. PCCV ofera diagnosticare completa si terapie pentru pacientii adulti.

Cele mai frecvente indicații includ:

  • cancer mamar
  • cancer de prostata
  • tumori ale tractului gastrointestinal
  • cancer pulmonar
  • cancer renal, cancer vezical
  • cancer hepatic
  • hemato-oncologie (cancer al sangelui)
  • sarcoame

Abordare interdisciplinara

Tratamentul modern al afectiunilor oncologice are la baza cooperarea stransa intre diverse specialitati medicale precum oncologia, radiologia, chirurgia, patologia, oncologia radiologica (radioterapia). Aceasta cooperare necesita o coordonare sistematica.

PCCV dispune de o vasta retea de specialisti renumiti, care sunt consultati in functie de caz. Multi dintre acesti specialisti au experienta internationala si participa la studii stiintifice inovatoare, in domeniul cercetarii oncologice. Acest lucru permite implementarea rapida a noilor descoperiri stiintifice in practica clinica.

Specialistii discuta fiecare caz impreuna, in cadrul unor comisii oncologice multidisciplinare, asa-numitele „Tumor Boards“, si initiaza masurile diagnostice si terapeutice necesare.

Case management de catre un specialist de top

Managementul profesional al cazurilor este esential. Aceasta incepe cu diagnosticarea exacta si planificarea terapiei.

Pe parcursul intregului proces de tratament, pacientii sunt ingrijiti in permanenta de un specialist care coordoneaza toate masurile necesare cu celelalte specialitati medicale si este la dispozitia pacientilor ca persoana de contact.

PCCV acorda o importanta deosebita cooperarii cu institute de elita din Viena, cum ar fi laboratoarele speciale si institutele pentru radioterapie. Toate masurile necesare sunt organizate de PCCV si sunt disponibile rapid.

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort