Despre noi

Istoria companiei PremiQaMed

Grupul PremiQaMed este un operator de spitale private din Austria care ofera servicii de inalta performanta in domeniul medical, cu accentul pus pe o ingrijire medicala excelenta, o calitate exceptionala a serviciilor si procese optimizate.

Infiintata in anul 1991 compania s-a dezvoltat intr-un grup prosper, care cuprinde in ziua de astazi Spitalul Privat Confraternität, Spitalul Privat Döbling, Spitalul Privat Goldenes Kreuz din Viena, Spitalul Privat Graz Ragniz din Stiria, Spitalul Privat Wehrle-Diakonissen din Salzburg precum si centre de medicina ambulatorie si de reabilitare. In jur de 2000 de angajați lucreaza în beneficiul pacienților noștri naționali și internaționali.

Sistemul de sanatate din Austria este clasat printre primele 10 din lume, avand in vedere standardele sale ridicate de formare medicala, infrastructura tehnologica, calitatea asistentei medicale si disponibilitatea serviciilor pentru pacienti. A fi etalonul managementului spitalicesc - acesta este obiectivul managementului PremiQaMed.

Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort