Filozofia muncii noastre

Sanatatea dumneavoastra este prioritatea noastra

PremiQaMed pune accentul pe o calitate inalta a serviciilor medicale, precum si pe confortul pacientilor. Tratamentul personalizat, aplicat fiecarui pacient in parte, este pentru noi la fel de important ca si asistenta medicala profesionala.

Pentru tratamentul medical, spitalele PremiQaMed se bazeaza pe colaborarea cu specialisti din toate domeniile medicale, medici primari si profesori universitari, precum si pe tehnologii de ultima generatie. Ca si in cazul unui magazin “universal”, PremiQaMed ofera clientilor sai un spectru larg de servicii medicale: un sistem de diagnosticare de ultima generatie, tratament ambulatoriu, interventii chirurgicale complexe, tehnici chirurgicale minim-invazive, terapie postoperatorie si reabilitare fizica. 

Oferta de servicii medicale ar trebui sa fie in prim-plan atunci cand alegem un spital, dar si alte aspecte importante, precum infrastructura medicala, confortul, asistenta medicala individuala si ingrijirea personalizata joaca un rol important in bunastarea generala si recuperarea rapida a unui pacient.

Un punct cheie al succesului nostru este managementul calitatii si imbunatatirea continua a serviciilor si a proceselor noastre. In acest scop, suntem auditati in mod periodic de catre autoritatile independente.

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort