Ingrijire centrata pe pacient

Cheia succesului nostru este reprezentata de un tratament medical la cel mai inalt nivel, personalizat pe fiecare pacient in parte, colaborarea cu specialisti din toate domeniile medicale - medici primari si profesori universitari - asistenta medicala competenta si un grad inalt de orientare spre servicii personalizate intr-o atmosfera placuta.

In centrul atentiei noastre se afla sanatatea pacientilor nostri. De aceea va dedicam un medic curant personal, care se bazeaza pe o ingrijire medicala centrata pe pacient, aceasta fiind o abordare a ingrijirii care adopta in mod constient perspectiva pacientului. Terapeutul face recomandari tinand cont de caracteristicile individuale ale pacientului, cum ar fi alte boli asociate, antecedente, reactii anterioare la diferite tratamente iar schema terapeutica va fi adaptata la propriul stil de viata, program de lucru etc., incorporand astfel elemente de preventie si promovare a sanatatii.

Medici specialisti de renume

Spitalele private PremiQaMed colaboreaza cu o retea vasta de medici specialisti de renume din diferite domenii de specialitate, facand astfel posibila consultatia de catre un expert din orice specialitate medicala. Medicii nostri pun un accent deosebit pe interdisciplinaritate. Medicul personal va face recomandarile catre alti medici specialisti, va asigura o directionare eficienta in functie de situatiile medicale care intervin, va organiza programarile, va forma si mentine legatura cu echipa de medici interdisciplinari asigurand astfel continuitatea actului medical.

Astfel, toate examinarile necesare pot fi efectuate cu usurinta si rapiditate intr-un singur loc. Medicii specialisti vor veni in spitalele noastre pentru consultatii, iar timpul pacientilor nostri este mai bine valorificat prin faptul ca nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze la mai multe spitale pentru o consultatie de specialitate.

Tehnologii de ultima generatie pentru o recuperare rapida

Spitalele private PremiQaMed ofera o infrastructura medicala moderna, tehnologii de ultima generatie si proceduri inovatoare, creand astfel premise propice pentru o diagnosticare si o recuperare rapida.

Accentul este pus pe metode minim-invazive, acestea implicand numeroase avantaje precum o arie chirurgicala mai mica, cu risc minim de infectii și pierderi mai mici de sange, mai putina durere, o vindecare rapida si sigura a plagii si, implicit, o revenire mai rapida la stilul de viata obisnuit. Totodata interventiile chirurgicale conservatoare - cu scopul pastrarii organelor - sunt in prim plan, acestea fiind mai putin traumatizante si cu un risc de infectie mai scazut iar perioada de spitalizare este, de obicei, considerabil redusa. Spitalele PremiQaMed sunt un nume de referinta pentru tratamente complexe ce implica tehnologii ultra moderne si o experienta vasta.

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort