Cardiologie

Centre de Expertiza pentru Bolile Cardiovasculare

Bolile cardiovasculare sunt foarte comune in tarile industrializate din vest. Multi pacienti se confrunta cu probleme de inima, sufera de angina pectorala si sunt supusi riscului de atac de cord. Clarificarea cauzei unor astfel de simptome, tratamentul pentru durerile in piept si eliminarea riscului de infarct miocardic necesita investigatii mai detaliate; de multe ori se dovedeste a fi necesara investigatia aparatului cardiovascular prin cateterism cardiac.

Efectuam toate examinarile importante pentru diagnosticarea bolilor de inima, precum:

  • ECG de repaus;
  • ECG de efort;
  • Monitorizarea pe termen lung a presiunii sangelui;
  • Monitorizarea ECG;
  • Ecografie cu ultrasunete;
  • Scanarea CT a vaselor coronariene.

Examenele invazive ale inimii si a vaselor coronariene, prin intermediul cateterismului cardiac, sunt efectuate conform celor mai inalte standarde tehnologice.

Aplicam metode moderne de tratament pentru a dilata vasele coronariene ingustate si vasele periferice, prin intermediul unui cateter cu balon sau prin stenturi. Gama noastra de terapii este completata de interventii electrofiziologice pentru tratarea tulburarilor de ritm cardiac si de implantarea unui stimulator cardiac artificial. Calitatea inalta a serviciilor medicale, oferite de centrele noastre de expertiza in bolile cardiovasculare, este intregita si de monitorizarea telemetrica.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


 

Va oferim aceste servicii in spitalele noastre private:

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort