FIV (Fertilizare in vitro)

Implinirea dorintei de a avea copii

In situatiile in care un cuplu nu reuseste sa conceapa un copil, motivul ar putea fi o tulburare de fertilitate. Tulburarile de fertilitate pot cauza anxietate si pot provoca un stres emotional considerabil.

In majoritatea cazurilor, fertilitatea poate fi tratata. Cresterea posibilitatii de obtinere a unei sarcini este uneori simplu de realizat, in timp ce in alte cazuri pot fi necesare diferite forme de tratament. In multe cazuri, un tratament medicamentos este suficient pentru a rezolva problema, dar uneori forme mai intensive de tratament, precum fertilizarea in vitro sau procedurile chirurgicale sunt necesare pentru a creste sansele de reusita.

In cadrul centrelor noastre de fertilitate, o echipa formata din doctori, biologi, psihoterapeuti, specialisti de laborator si urologi, folosesc un concept de tratament complex pentru a va ajuta sa va indepliniti visul de a avea un copil. O echipa mutidisciplinara se va asigura ca perioada de diagnosticare, tratamentul si asistenta medicala ulterioara sunt cat se poate de placute. Centrele noastre de fertilitate combina cercetarea stiintifica desfasurata pe termen lung si experienta de tratare a unei universitati medicale cu o gama larga de servicii medicale si dotari de ultima generatie.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Va oferim aceste servicii in spitalele noastre private:

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort