Coronavirus: masurile noastre de protectie

Oncologie

Diagnostic si tratament personalizat

Sfera terapiei oncologice se caracterizeaza printr-un numar crescut de dezvoltari inovative in ultimii ani, punand accent in special pe utilizarea noilor preparate medicamentoase. Scopul acestor tratamente este de a creste sansele de recuperare si de a reduce efectele adverse, imbunatatind astfel calitatea vietii pacientilor nostri.

Spitalele noastre ofera programe complete de investigare, la cel mai inalt nivel tehnologic, pentru depistarea precoce a bolilor oncologice, sub forma unor investigatii preventive de Check-Up. De asemenea, acordam posibilitatea oferirii unei a doua opinii medicale pacientilor care doresc sa se asigure ca au fost diagnosticati corect.

Pentru tratamentul tumorilor de orice fel – cancer pulmonar, de colon, de san, in zona urologica – in cazul limfoamelor si in oncologia hematologica, o echipa interdisciplinara de medici prelucreaza cea mai adecvata terapie individuala, pentru fiecare caz medical in parte.

Consilierea nutritionala, terapia fizica si consilierea psihologica completeaza spectrul nostru de servicii terapeutice. 

Va oferim aceste servicii in spitalele noastre private:

Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort