Preventia in sanatate

Promovarea sanatatii incepe de la o varsta frageda

O adevarata prioritate, in ceea ce priveste sanatatea, se cuvine a se acorda preventiei. Conceptul de medicina preventiva influenteaza modul de viata, o influenta pozitiva care asigura longevitatea si o stare buna de sanatate. Preventia se concentreaza pe sanatate si nu pe boala, de aceea trebuie folosita ca un mesaj educativ; caci pentru o viata lunga si sanatoasa promovarea sanatatii trebuie sa inceapa de la o varsta frageda.

Cu cat cauzele sau existenta unei boli se descopera inainte ca simptomele sa se faca simtite si afectiunea sa devina cronica, cu atat mai mult cresc sansele de vindecare. Programele noastre de Check-Up sustin diagnosticarea precoce care permite prevenirea dezvoltării de afecţiuni cronice şi oprirea din evoluţie a acestora în stadii incipiente.

Investigatii medicale preventive la specialisti de renume

Spitalele noastre ofera o serie completa de programe de screening, care includ controale destinate identificării problemelor ascunse precum şi a problemelor legate de durerile pe care le acuză pacientul. In spitalele private Döbling si Confraternität beneficiati de o consiliere individuala din partea medicului specialist, bazata pe ingrijirea centrata pe pacient.

În timpul primei discuţii, pe baza anamnezei pacientului, medicul face recomandări privind controalele medicale necesare sau specialiştii recomandati, suplimentar faţă de programa standard, dacă este necesar. Datorita abordarii individuale si a infrastructurii medicale de ultima generatie toate investigatiile sunt efectuate in decursul a 1-2 zile, fara timp de asteptare. Ulterior, imediat dupa ce se primesc rezultatele, medicul va purta o discuţie finală, în care va centraliza toate recomandările care va vor imbunatati semnificativ calitatea vietii.

 

Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort