Informatii pentru pacienti

Consiliere in toate etapele organizatorice

Spitalele private PremiQaMed lucreaza, pe baza de contract, cu o retea mare de specialisti de top din toate domeniile medicale. Suntem incantati sa va consiliam in limba romana,  sa gasim cei mai buni specialisti pentru problemele dumneavoastra si sa organizam toate investigatiile medicale necesare.

Personalul nostru, cunoscator de limbi straine, va va raspunde la toate intrebarile medicale si organizatorice privind tratamentul si spitalizarea. La cerere, vom pregati pentru dumneavoastra un plan de tratament si o evaluare de pret. Personalul nostru medical este cunoscator de limba engleza, iar personalul nostru administrativ va va consilia in limba romana. Daca doriti sa va insoteasca un traducator de limba romana in timpul examinarilor si discutiilor cu medicii, putem organiza si acest aspect.

Spitalele noastre au incheiat acorduri de decontare directa, pentru tratamentele si investigatiile in regim stationar, cu mai multe companii internationale de asigurari, precum BUPA, Allianz Worldwide, CIGNA, HTH Worldwide, AXA PPP International, Tokio Marine, Int.SOS, HS Insurance, Seven Corners, Henner-GMC, Sigal, Redbridge, Previmedical si GBG Global.

Informatii in limba romana:

Spitalul Privat Döbling: international@pkd.at 
Spitalul Privat Confraternität: international@pkj.at

 

Informatii in limba engleza:

Spitalul Privat Graz Ragnitz: international@pkg.at
Spitalul Privat Wehrle-Diakonissen: international@privatklinik-wehrle.at
Spitalul Privat Goldenes Kreuz: international@premiqamed.at

 

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort