Coronavirus: masurile noastre de protectie

Servicii medicale in vremuri de Coronavirus

Informatii pentru pacientii internationali

Pacientii romani care nu sufera de Covid-19 pot efectua tratamente si investigatii medicale in spitalele private PremiQaMed din Viena

Criza Corona a provocat tulburari in intreaga lume, cauzand o stagnare a cursului normal al vietii. Cu toate acestea, viata merge inainte - si in spitalele private ale grupului PremiQaMed.

Putem efectua toate investigatiile și terapiile din gama noastra de servicii, in conformitate cu cele mai stricte masuri de siguranta pentru pacientii si personalul spitalului nostru.

Toti pacientii austrieci si internationali trebuie sa efectueze un test PCR inainte de internare. Spitalele noastre nu trateaza pacientii care suferă de Covid-19. Aceste cazuri sunt preluate de  institutii publice, special desemnate.

Testul PCR  nu are voie sa fie mai vechi de 3 zile la initierea investigatiilor/tratamentului medical in spitalul nostru privat. In cazul in care testul PCR, cu rezultat negativ, depaseste cele 3 zile in momentul vizitei medicale in spital, atunci se efectueaza un test PCR nou, in spitalul nostru.

Calatoria spre Austria pentru servicii medicale in spitalele private PremiQaMed din Viena

Pacientii din tarile Uniunii Europene pot calatori spre Austria pentru investigatii si tratamente medicale in spitalele private PremiQaMed din Viena, pe baza urmatoarelor documente:

  • O scrisoare oficiala din partea  spitalului aferent care atesta calatoria spre Viena in scopuri medicale
  • Un certificat de sanatate si un test PCR din exudat nazofaringian, pentru SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, traduse in limba engleza sau germana.

Testul PCR nu are voie sa fie mai vechi de 3 zile la intrarea pe teritoriul Austriei. In cazul in care testul PCR, cu rezultat negativ, depaseste cele 3 zile in momentul vizitei medicale in spital, atunci se efectueaza un test PCR nou, in spitalul nostru.

Teste PCR pentru SARS-CoV-2, in scopul calatoriei spre Austria, se efectueaza la cerere, contra cost si pe baza unei programari.

Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort