Second opinion

A doua opinie medicala

În cazul unui diagnostic complex, pentru ca pacientul să poată lua o decizie informata, în privința tratamentului potrivit, este recomandată o a doua opinie medicală, din partea unei echipe de experți („Second Opinion“).
Spitalele private „Döbling” și „Confraternität” oferă pacienților posibilitatea de a verifica amănunțit diagnosticul suspect, precum și emiterea unei recomandări terapeutice, bazată pe cele mai recente descoperiri medicale. Evaluarea rapoartelor medicale și recomandările terapeutice sunt evaluate și emise de o echipă recunoscută de experți, strânsa colaborare între disciplinele individuale rămâne însă factorul decisiv.
 
Totodată, vă oferim posbilitatea de a obține o a doua opinie medicală la distanță, fără prezența Dvs. la spital, trimițând rapoartele medicale în format electronic.

A doua opinie oncologica

Spitalele private PremiQaMed din Viena ofera pacientilor diagnosticati cu cancer posibilitatea ca diagnosticul si planul lor de terapie sa fie revizuite de patologi si medici oncologi de renume. Pe baza rapoartelor medicale și a imaginilor radiologice, medicii specialisti din cadrul unui Tumor Board evaluează cazul medical si emit o recomandarea terapeutică interdisciplinara. Preluăm, de asemenea, probe de biopsie și oferim o reevaluare a probelor histopatologice.

A doua opinie oncologica poate fi emisa cu prezenta pacientului in spital sau la distanta.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta aici.

Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort