Spitalele PremiQaMed

Medicina moderna si personalizata

Spitalele private ale grupului PremiQaMed ofera o consiliere medicala excelenta, o ingrijire competenta si cordiala, o infrastructura moderna si o atmosfera placuta.

In spitalele noastre accentul este pus pe oameni. Astfel, suntem ghidati de trei sisteme de valori principale: un comportament cordial, individualitate in abordarea nevoilor precum si organizarea proceselor optimizate. Acest lucru explica si motivatia noastra de a crea un mediu in care pacientii si pacientele noastre sa se simta confortabil. In fiecare an investim in infrastructura tehnologica moderna, imbunatatim constant managementul calitatii si cream conditii de lucru ideale pentru cei mai buni medici din tara precum si pentru furnizorii de servicii din toate celelalte discipline medicale.

Sistemul nostru de cooperare cu medici contractanti permite pacientului sa aleaga medicul dorit, dintr-o varietate de personalitati medicale de renume.

Prin urmare, acestea sunt motivele pentru care pacientii nationali si internationali, precum si partenerii nostri, ne considera unele dintre spitalele private de top din Austria. Acest lucru este confirmat nu numai de numeroase certificari si sigilii de calitate, ci si de feedback-urile primite de la pacientii nostri: chestionarele directionate in mod regulat catre toti pacientii nostri rezulta o medie de peste 96% cu privire la satisfactia generala precum si o rata de recomandare de 97%.

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort