Spitalul Privat Confraternität

O traditie bogata combinata cu o medicina moderna

Spitalul Privat Confraternität, fondat in anul 1729, este un spital cu o reputatie prestigioasa si este recunoscut pentru excelenta medicala si ingrijirea competenta, desfasurate intr-o atmosfera placuta. Impletind bogata traditie cu o abordare moderna a pacientului, Spitalul Privat Confraternität ofera un concept complet de ingrijire: policlinica, centru medical, clinica de preventie si spital.

De asemenea, un factor important in procesul de vindecare este reprezentat de ambientul oferit: 96 paturi in camere single si duble, o oferta culinara diversa si o gradina ca o oaza de liniste in inima orasului.

Spitalul Privat Confraternität se bucura de o reputatie prestigioasa atat printre pacienti, cat si printre medicii vienezi. Acestia din urma gasesc aici conditiile necesare pentru a oferi pacientilor lor o diagnosticare rapida si o ingrijire medicala potrivita, in conformitate cu inaltul nivel calitativ al scolii vieneze de medicina. In spitalul nostru puteti beneficia de toata aria de specializari medicale, cu accentul pus pe:

  • Cardiologie
  • Aparatul locomotor si de sustinere
  • Oftalmologie
  • Chirurgie
  • Oncologie

Skodagasse 32
1080 Wien (Viena • Austria)

T: +43 1 586 28 40-304
M: +43 664 142 91 07
F: +43 1 401 14-5607
E: international@pkj.at

Vorbim limba romana!

Web: www.privatklinik-confraternitaet.at/ro/

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort