Stiri

Hallux valgus - diagnosticare și terapie • 28.02.2017

Monturile apar cel mai frecvent la femeile mature și se pot dezvolta într-o afecțiune foarte dureroasă, inestetică și incomodă pentru încălțăminte. Măsurarea unghiului specific este esențială pentru alegerea terapiei sau a corecției chirurgicale adecvate, iar rata de satisfacție post-operatorie a pacienților noștri este de peste 95%.

Mai mult ...

Tratamentul personalizat al cancerului • 04.02.2017

Fiecare persoană este unică, astfel încât o personalizare a tratamentul oncologic este crucială. În Viena, pacienții - naționali și internaționali - care suferă de cancer pot primi, prin metode de diagnosticare molecular-genetice, un tratament personalizat. Această abordare sporește efectul tratamentului, în același timp evitând sau reducând considerabil efectele secundare.

Mai mult ...

SIX SAFERPAY - serviciu electronic de plată la distanță • 03.02.2017

Spitalul Privat Döbling oferă un serviciu sigur de plată la distanță, pentru plata aconturilor, prin utilizarea cardurilor de credit.

Mai mult ...

Amigdalectomia • 01.08.2016

Operația de înlăturare a amigdalelor este una dintre cele mai eficiente metode de tratament a amigdalitei cronice cu recidive frecvente. Medicii specialiști din spitalele PremiQaMed din Austria au o experiență vastă în înlăturarea operativă a amigdalelor.

Mai mult ...

Parkinson - diagnoza și tratamentul în Viena • 22.07.2016

Spitalul Privat Confraternität din Viena are o reputație prestigioasă în diagnosticarea eficientă a bolii Parkinson, în aplicarea tratamentelor individualizate și în derularea cercetărilor de ultimă generație.

Mai mult ...

Tratamentul cataractei în Austria • 13.07.2016

Singurul tip de terapie eficientă în cazul catractei este operația de facoemulsificare. În Viena, Univ.-Prof. Dr. Rupert Menapace, medicul specialist în oftalmologie și chirurgie oftalmologică , aplică această metodă standardizată cu mare succes. Riscul chirurgiei este minimizat, aplicarea anesteziei locale se face prin intermediul unor picaturi pentru ochi iar, în majoritatea cazurilor, durata de spitalizare este doar de o zi.

Mai mult ...

Primul pas către vindecare - Diagnosticarea afecțiunilor • 06.07.2016

Diagnosticarea corectă a afecțiunilor este cel mai important pas pentru generarea unui tratament adecvat. Spitalele noastre din Viena dețin tehnici de diagnosticare moderne, adaptate la ultimul standard tehnologic. Acest aspect, combinat cu echipa noastră de medici specialiști cu o vastă experiență, garantează diagnosticarea corectă și precisă a afecțiunilor.

Mai mult ...

Procedura AMIS - operația de articulație coxofemurală • 22.06.2016

Operația de endoprotezare totală de șold poate fi efectuată prin intermediul unei metode minim-invazive. Tehnica AMIS este considerată cea mai sigură, mai puțin traumatică și cea mai eficientă tehnică chirurgicală pentru endoprotezarea totală de șold. Perioada de recuperare este mult mai rapidă astfel încât pacienții își pot relua mult mai repede stilul de viață obișnuit.

Mai mult ...

Imunizările din Austria • 07.06.2016

În Austria există un plan de vaccinare obligatoriu, imunizările făcând parte din categoria celor mai eficiente metode de prevenţie utilizate în medicină. Efectuate la timp, acestea pot preveni un număr mare de afecțiuni și complicații aferente acestora.

Mai mult ...

Hernia hiatală - diagnoza și tratamentul în Viena • 06.06.2016

Hernia hiatala este o afectiune frecventa a tubului digestiv. Cea mai eficientă metodă de diagnosticare este gastroscopia – analiza endoscopică a esofagului și a stomacului. În funcţie de dimensiunea herniei se recomandă tratamentul conservator sau intervenţia chirurgicală.

Mai mult ...

Investigații medicale pentru sănătatea colonului • 03.06.2016

Colonoscopia virtuală reprezintă o metodă nedureroasă pentru diagnosticarea precoce a tulburărilor gastrointestinale. Tulburările gastrointestinale sunt foarte frecvente în zilele noastre iar numai printr-un colon curat și sănătos putem asimila nutrienții necesari și elimina deșeurile alimentare. Colonoscopia virtuală reprezintă o metodă relativ nouă de investigare a intestinului gros pentru diagnosticarea precoce a formaţiunilor.

Mai mult ...

Cum scăpăm de varice - un tratment minim-invaziv • 02.06.2016

Operația cu laser fără incizii, cu ajutorul endolaserului ELT, se utilizează în tratamentul venelor varicoase. Această tehnică chiurgicală este nedureroasă și reduce considerabil riscul de producerw a efectelor secundare.

Mai mult ...

Diagnoza si tratamentul cancerului de sân la Viena • 25.05.2016

În Austria, investigațiile de screening pentru depistarea precoce a cancerului de sân, precum și analizele molecular-genetice, au devenit proceduri standard. Există o serie de factori de risc, sau predispoziții genetice, care cresc probabilitatea dezvoltării cancerului de sân. De aceea un program regulat de screening, efectuat în cadrul unui centru specializat și dotat cu aparate de ultimă generație pentru a minimiza expunerea la radiații, se dovedește a fi esențial.

Mai mult ...

Hipertiroidism - diagnoza și tratamentul in Viena • 25.05.2016

Disfuncțiile glandei tiroide pot afecta multe aspecte ale sănătății, iar dacă nu sunt diagnosticate corect și la timp pot crește drastic riscul de a dezvolta multe afecțiuni grave precum:  anxietate, boli cardiovasculare, infertilitate etc

Mai mult ...

Tratamentul oncologic in Viena • 19.05.2016

Diagnosticarea corectă și timpurie a cancerului este garantată, în spitalele noastre din Viena, prin tehnologiile de diagnosticare avansate și specializarea medicilor adaptată la standardele tehnologice de ultimă generație. Prin diagnosticarea corectă se poate elabora un plan de tratament adecvat și personalizat.

Mai mult ...

Cum să ne menținem sănătoși • 19.05.2016

Spitalele noastre din Viena oferă o serie de controale de prevenție care includ controale destinate identificării problemelor ascunse, precum şi a problemelor legate de durerile și simptomele pe care le acuză pacientul.

Mai mult ...

Cateterismul cardiac - Dianosticarea afecțiunilor cardiovasculare • 18.05.2016

Cateterismul cardiac este o tehnică de diagnosticare a bolilor de inimă. EKG de efort și de repaus, ecocardiografia, radiografia toracică și investigațiile radiologice furnizează, de regulă, infromații esențiale în diagnosticarea corectă a simptomelor, însă pentru diagnosticarea anumitor afecțiuni sunt necesare investigațiile invazive precum cateterismul cardiac.

Mai mult ...