Centrul Certificat pentru Sănătatea Sânului - Spitalul Privat Goldenes Kreuz

Din anul 2016 pacientele care sunt suspecte de cancer de sân trebuie să efectueze investigațiile de diagnosticare și tratamentele aferente într-un centru special certificat, aceste centre trebuind să îndeplinească o serie de criterii foarte exigente. Această politică de sănătate a Uniunii Europene a fost implementată și în Austria.

Pentru femeile afectate, această certificare este un ajutor eficient pentru a lua decizia asupra centrului unde vor efectua investigațiile de diagnosticare și tratamentele aferente, deoarece această certificare reprezintă o evaluarea obiectivă a competenței și a calității diferitelor centre medicale.

Spitalul Privat Goldenes Kreuz este primul și singurul spital privat din Austria care deține un centru intern, certificat pentru sănătatea sânului. Verificarea și certificarea au fost efectuate prima oară în anul 2011 de către Doc-Cert - o comisie independentă de experți din Elveția. Condițiile necesare pentru aprobarea certificării sunt reprezentate de o serie de criterii de calitate foarte exigente. Îndeplinirea acestor criterii trebuie demonstrată într-un raport de calitate emis anual. În plus, fiecare centru certificat este obligat, o dată la trei ani, să se supună unui audit de re-certificare.

Așadar, Centrul pentru Sănătatea Sânului din cadrul Spitalului Privat Goldenes Kreuz, a fost revizuit și controlat de către experții Doc-Cert ultima oară în anul 2017. Auditorii au concluzionat că centrul oferă pacientelor un tratament excepțional și au emis o re-certificare care demonstrează standardul de înaltă calitate și menținerea acestor standarde calitative a Spitalului Goldenes Kreuz. 

Serviciile de bază a Centrului Certificat pentru Sănătatea Sânului cuprind următoarele specializări:

  • Management-ul investigațiilor în regim ambulatoriu - consultații cu medicii specialiști
  • Diagnosticarea radiologică
  • Intervențiile chirurgicale efectuate de medicii noștri specialiști în ginecologie și chirurgie
  • Histologie
  • Oncologie medicală
  • Fizioterapie
  • Servicii pastorale
  • Banca de sânge
  • Dietetică

Medicilor curanți, din cadrul spitalului privat Goldenes Kreuz, li se oferă posibilitatea de a coopera activ cu Centrul pentru Sănătatea Sânului. Pacientele noastre își pot alege astfel medicul dorit și pot efectua investigațiile și tratamentul aferent în cadrul centrului certificat. Astfel, medicul ales de dumneavoastră, va deveni o parte integrantă din echipa de tratament.

Pe scurt, certificarea centrului pentru sănătatea sânului din Spitalul Privat Goldenes Kreuz, vă asigură:

  • O calitate garantată a procedurilor medicale - diagnosticare, tratament și consiliere la cel mai înalt nivel
  • O infrastructură optimă, o abordare interdisciplinară și personalizată, îmbinată cu un confort sporit, creat de atmosfera familală a spitalului privat Goldenes Kreuz
  • O îngrijire postoperatorie standardizată 
  • Angajamentul constant de îmbunătățire a calității, garantat de examinări externe regulate, precum și dovada continuă a calității proceselor, structurilor și a rezultatelor.

Acest video vă prezintă mai multe informații despre serviciile medicale pentru sănătatea femeii, oferite în Spitalul Privat Goldenes Kreuz.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data

Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Reprezentantii PremiQaMed va stau la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Please add 1 and 5. >

Dorim sa atragem atentia asupra faptului ca din pacate comunicarea prin intermediul internetului presupune uneori lacune de  siguranta. Mesajele pot fi interceptate de alti utilizatori si citite de catre acestia. In cazul in care primim de la dumneavoastra un mesaj prin posta electronica ne consideram indreptatiti sa va raspundem pe aceeasi cale si sa ne folosim de datele dumneavoastra pentru aceasta.

(Spatiile cu * trebuie completate.)

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort