Cateterismul cardiac în Spitalul Privat Confraternität

Echipa Intervențională Confraternität

Bolile cardiovasculare se numără printre principalele cauze de deces în Europa. Diagnosticate la timp, pot fi tratate cu success în majoritatea cazurilor.

Spitalul Privat Confraternität în colaborare cu cardiologi de renume, oferă o gamă largă de servicii de diagnosticare și terapie pentru pacienții cu boli cardiace. Întreaga gamă de servicii cardiologice, cu excepția chirurgiei pe cord deschis, pot fi utilizate rapid și ușor.

Specializările principale sunt în domeniul diagnosticării invazive și tratamentul intervențional al bolilor cardiovasculare.

În cazul bolii coronariene, aspectul clinic este reprezentat de angină pectorală, infarct miocardic, insuficiență cardiacă sau artimtii cardiace. În cazul bolii arteriele periferice, sub forma așa-numitei boli a privitorilor de vitrine - claudicația intermitentă. În cele din urmă și îngustarea arterelor carotide pot cauza tulburări circulatorii în creier, temporare sau permanente.

Intervențiile prin catetersim cardiac se efectuează și pe vasele perifere și arterele renale, precum și intervenții coronariene percutanate.

Gama de servicii intervenționale cuprinde toate metodele actuale, utilizate în mod obișnuit, și este adaptată în mod constant, la cele mai recente descoperiri științifice.

Acestea includ:

  • Diagnosticarea prin angiografie coronariană
  • Intervenții coronariene, de exemplu dilatarea cu balon a vaselor coronariene
  • Angioplastia coronariană transluminală percutanată
  • Implantarea de stent (folosind stenturi care eluează medicamente)
  • Intervenții vasculare pe vasele periferice, arterele renale, vasele pelvine și vasele de sânge care alimentează creierul
  • Electrofiziologia intervențională, ablații, artitmii cardiace și fibrilație arterială

Spitalul Privat Confraternität dispune de unele dintre cele mai moderne echipamente de cateterism cardiac, din sectorul privat. În fiecare an cardiologii de renume international ai Echipei Intervenționale Confraternität efectuează pe an peste 1.100 de examinări și intervenții cardiovasculare prin cateterism cardiac, deținând astfel cel mai înalt nivel de expertiză într-un spital privat în Austria.

Echipa de cardiologi intervenționali se caracterizează prin servicii care presupun un timp scurt de așteptare, programări rapide, consiliere personală și mai ales continuă de către medicul dumneavoastră de încredere.

Prof. univ. Dr. Helmut Dietmar Glogar, membru al Echipei Intervenționale Confraternität a declarat: „Oferim pacienților noștri o îngrijire medicală bazată pe nevoile individuale, la cel mai înalt nivel disponibil.”

Datorită infrastructurii medicale optimale și derularea eficientă a proceselor interne, pacienții pot fi îngrijiți în cel mai optim mod.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Reprezentantii PremiQaMed va stau la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuie completate.

Va rugam sa nu introduceti date medicale in spatiul pentru text, deoarece acest formular online nu este adecvat pentru transmiterea de date medicale.

Please add 2 and 4.

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort