Chirurgia toracică minim invazivă

Centrul de Pneumologie Döbling

Spitalul Privat Döbling deține un Centru de Pneumologie Minim-Invazivă, pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor maligne și benigne, conform celor mai recente standarde în domeniu. O echipă interdisciplinară colaborează pentru cazul fiecărui pacient în parte, în scopul emiterii unui diagnostic și a unei terapii personalizate.

Conceptul nostru modern de tratament necesită o cooperare strânsă între toate disciplinele implicate - de la diagnosticare, la planificarea terapiei și până la îngrijirea ulterioară.

Diagnosticarea bolilor toracice

Toate cerințele tehnice necesare, pentru a trata bolile pulmonare și toracice, sunt disponibile În Spitalul Privat Döbling sau pot fi organizate prompt prin intermediul spitalului, în centre externe specializate.

Diagnosticările se efectuează prin testele funcției pulmonare, analize de sânge, tomografia computerizată, bronhoscopiile și biopsii. Examinările cu ajutorul bronhoscopiei EBUS (ecografia endobronșică) pot fi organizate în centre specializate, dacă este necesar.

Chirurgia toracică minim invazivă

În chirurgia toracică s-au consacrat forme noi de tratamente minim invazive. Ca urmare, teama de operații majore, deschise, a fost eliminată.

Pe lângă tratamentul chirurgical al bolilor maligne ale toracelui, precum cancerul pulmonar sau metastazele pulmonare, operațiile minim invazive se pot aplica pentru bolile infecțioase ale toracelui, tulburări funcționale ale plămânilor și toracelui - precum stern înfundat (torace în pâlnie) sau afecțiuni ale diafragmei.

Cheia succesului o reprezintă cooperarea interdisciplinară între pneumologi, chirurgi toracici, patologi, anestezisti și oncologi; astfel încât se pot organiza programări rapide pentru toate problemele pulmonare, care pot interveni.

Univ.-Prof. dr Michael Rolf Müller - directorul Centrului de Pneumologie Minim Invaiză din SpitalulPrivat Döbling - este specialist în chirurgie toracică de peste 30 de ani și se ocupă de tratamentul chirurgical al tuturor bolilor toracice.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Departamentul International PremiQaMed va sta la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Please calculate 6 plus 8.

(Spatiile cu * trebuie completate.)

Dorim sa atragem atentia asupra faptului ca din pacate comunicarea prin intermediul internetului presupune uneori lacune de siguranta. Mesajele pot fi interceptate de alti utilizatori si citite de catre acestia. In cazul in care primim de la dumneavoastra un mesaj prin posta electronica ne consideram indreptatiti sa va raspundem pe aceeasi cale si sa ne folosim de datele dumneavoastra pentru aceasta.

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort