Totul despre operații: ce se întâmplă înainte, în timpul și după o intervenție chirurgicală

Îngrijirea medicală în Spitalul Privat Confraternität

Operațiile - cu excepția intervențiilor cosmetice - sunt o necesitate medicală pe care aproape toată lumea, mai devreme sau mai târziu, o experimentează literalmente direct pe propria piele. Cu atât mai important este ca pacienții să simtă bine informați, consiliați și îngrijiți din punct de vedere medical. Componenta personală și atmosfera familială din spital contribuie, în aceste situații, la un sentiment mai bun și o încrederea mai mare.

În Spitalul Privat Confraternität pacienții sunt îngrijiți și consiliați, în intervențiile chirurgicale necesare, conform unui proces foarte precis și bine definit, pentru a le asigura siguranța și pentru a le reduce temerile și orice incertitudine printr-o clarificare și consiliere precisă.

Pregătirea pentru operație

Pregătirea pentru operație se face cu sprijinul atent al unei asistente medicale: pentru operație se îndepărtează toate articolele de îmbrăcăminte, inclusiv lenjeria de corp, precum și bijuterii, piercing-uri, proteze dentare, ochelari și lentile de contact, se demachiază dacă este necesar și se imbracă cămașa chirurgicala. În seiful din cameră vă puteți păstra în siguranță obiectele de valoare.

În funcție de prescripția medicului, se vor pune ciorapi de compresie și se va epila zona chirurgicală. Dacă este prescris de anestezist, se va administra un medicament calmant cu 1-2 ore înainte de operație. Recomandat este să mergeți înainte la toaletă, deoarece după aceea nu mai aveți voie să vă ridicați singuri.

În sala de operatie

Punctual înainte de operație, serviciul nostru de acompaniere către și din sala de operație, va veni în cameră pentru a vă conduce către sala de operații, direct cu patul dvs. din cameră. Echipa chirurgicală vă așteaptă și vă răspunde cu plăcere la orice eventuale întrebări pe care le mai aveți. Apoi veți fi întinși din pat pe masa de operație, acoperiți cu un cearșaf verde și veți primi o bonetă medicală.

Time-out-ul echipei are loc cu puțin timp înainte de operație. Această măsură este pentru siguranța dumneavoastră:pacienții sunt identificați pe baza unei liste de verificare, apoi se discută locul operației și caracteristicile speciale ale operației. Acest lucru asigură că toți membrii echipei au același nivel corect de cunoștințe.

Anestezia

Fiecare operație necesită o anumită formă de anestezie, pe care medicul dumneavoastră curant o discută și clarifică cu dumneavoastră. Medicul anestezist va avea grijă de dvs. pe tot parcursul operației.

Sala de trezire

Durata de ședere în sala de trezire a spitalului depinde de operație și de instrucțiunile medicului anestezist. Dacă vi s-a administrat anestezie locală, nu este necesară o ședere în sala de trezire. Starea dvs. de sănătate este monitorizată de o echipă medicală special instruită pentru acest departement, care este prezentă constant în aceeași sală cu dvs.

În plus, monitorizarea și evaluarea constantă se efectuează prin intermediul unui monitor. Rudele dumneavoastră pot afla de pe secția cu camera dvs. de ședere, când este posibilă o vizită în sala de trezire. Însă, din cauza sensibilității la zgomot, un singur vizitator poate fi prezent, în același timp, în sala de trezire. Deoarece perioada de liniște după operație este extrem de importantă pentru recuperarea dumneavoastră.

Mai multe informații despre șederea dumneavoastră în Spitalul Privat Confraternität găsiți pe site-ul nostru, disponibil și în limba română: https://www.privatklinik-confraternitaet.at/ro/


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Departamentul International PremiQaMed va sta la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuie completate.

Va rugam sa nu introduceti date medicale in spatiul pentru text, deoarece acest formular online nu este adecvat pentru transmiterea de date medicale.

What is the sum of 4 and 4?

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort