Specialitati medicale

Medicina personalizată - proceduri și avantaje

Medicina personalizata oferă mai multe informații individuale, despre riscuri potențiale si prognosticul pentru diferite boli. Tratamentele medicale sunt adaptate pacientului în așa fel încât datele biologice individuale ale acestuia să fie colectate și luate în considerare în toate etapele terapiei.

Citeste mai departe …

Inteligența artificială în colonoscopie – un progres enorm în depistarea cancerului de colon

Spitalul Privat Confraternität investește constant în tehnologii noi. Din iunie 2023, pentru colonoscopie, se utilizează o nouă tehnologie cu inteligență artificială. Acest sistem reprezintă un progres extrem de mare în diagnosticare, care poate fi oferit acum tuturor pacienților.

Citeste mai departe …

Servicii medicale în vremuri de Covid-19

În vremuri de Covid, pacienții români pot călători spre Austria pentru investigații și tratamente medicale în spitalele private PremiQamed din Viena, pe baza unei scrisori oficiale emise de spitalul aferent, care atestă călătoria în scopuri medicale, precum și pe baza unui test PCR pentru virusul Corona, cu rezultat negativ.

Citeste mai departe …

A doua opinie oncologică – siguranță în luarea deciziilor

Second opinion - Diagnosticul de cancer provoacă adesea șoc și perplexitate. Totodată apar și îndoielile - este într-adevăr cancer? Este urgent necesară o intervenție chirurgicală? Trebuie să efectuez o chimioterapie sau există o alternativă? Pentru ca să puteți lua o decizie informată, în privința tratamentului corect, este recomandată o a doua opinie oncologică din partea unei echipe de experți („Second Opinion“).

Spitalele private Döbling și Confraternität oferă pacienților posibilitatea de a verifica amănunțit diagnosticul oncologic, precum și emiterea unei recomandări terapeutice, bazată pe cele mai recente descoperiri medicale.
Citeste mai departe …
Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort