A doua opinie oncologică – siguranță în luarea deciziilor dificile

Diagnosticul de cancer provoacă adesea șoc și perplexitate la pacienți. Totodată apar și îndoielile - este într-adevăr cancer? Este urgent necesară o intervenție chirurgicală? Trebuie să efectuez o chimioterapie sau există o alternativă?
 
Pentru ca pacientul să poată lua o decizie informată, în privința tratamentului său, este recomandată o a doua opinie medicală din partea unei echipe de experți („Second Opinion“).

 

Spitalele private „Döbling” și „Confraternität” oferă pacienților posibilitatea de a verifica amănunțit diagnosticul suspect, precum și emiterea unei recomandări terapeutice, bazată pe cele mai recente descoperiri medicale.

Rapoartele medicale necesare

Nu este necesar să repetați toate investigațiile de diagnosticare. Puteți aduce rapoartele medicale disponibile, aferente diagnosticului emis, traduse în limba germană sau engleză.

Totodată, vă oferim posbilitatea de a obține o a doua opinie medicală la distanță, fără prezența Dvs. la spital, trimițând rapoartele medicale în format electronic.

În acest scop, sunt necesare următoarele documente medicale, pe care le puteți trimite și prin platforma de transfer securizat a spitalelor noastre:

  • Istoricul dumneavoastră medical, informații cu privire la debutul afecțiunii și modul în care a debutat
  • Scrisori medicale, biletele de externare
  • Informații cu privire la terapiile efectuate și medicamentele administrate
  • Rapoartele histopatologice (biopsia)
  • Imagini CT și / sau imagini RMN, inclusiv rapoartele aferente
  • Rezultatele de laborator actuale

Reevaluarea histopatologică

Preluăm, de asemenea, probe de biopsie și vă oferim o reevaluare a probelor histopatologice. Puteți trimite aceste probe de biopsie prin curierat către spitalul nostru, sub formă de lamele sau blocuri de parafină. Probele sunt analizate de laboratorul nostru de histopatologie pentru a obține informații precise despre structura și proprietățile celulare ale țesutului tumoral.

Crucial nu este doar emiterea diagnosticul exact, ci și clasificarea corectă a tumorii. Noile opțiuni terapeutice se bazează pe proprietățile speciale ale tumorii și permit aplicarea unui tratament țintit, individualizat.

Evaluarea rapoartelor medicale și recomandările terapeutice sunt prelucrate de o echipă recunoscută de experți, strânsa colaborare între specialiștii disciplinelor individuale - oncologi, radiologi, chirurgi, radioterapeuți – rămâne însă factorul decisiv. Aceștia sunt medici specialiști de renume internațional.

Tratamente oncologice în Austria

Austria este una dintre țările cu cele mai mari șanse de a trata cu succes afecțiunile oncologice. În prezent, la Universitatea Medicală din Viena, sunt puse în aplicare proiecte de pionierat în domeniul cercetărilor oncologice.

În spitalele private „Döbling” și „Confraternität”, pacienții beneficiază de o infrastructură ideală, pentru diagnosticare și tratament, fiind aplicate cele mai noi terapii medicamentoase, precum și metode chirurgicale moderne.

Scopul tratamentului nu mai este doar îndepărtarea radicală a tumorii, ci o terapie țintită cu cât mai puține efecte secundare, intervenții chirurgicale mai puțin invazive și, în cea mai mare măsură, conservarea organelor și funcției lor.

Fie că doriți să verificați diagnosticul emis și generarea unui plan de terapie, fie că doriți să efectuați tratamentul în spitalele noastre private - echipele noastre de experți oferă fiecărui pacient în parte o soluție individualizată, pe baza ultimelor cercetări științifice, și sunt fericiți să vă însoțească prin tot procesul medical - de la diagnosticare, la administrarea terapiei și până la îngrijirea ulterioară.

Pentru mai multe informații cu privire la tratamente oncologice, puteți accesa canalul de youtube a spitalelor noastre, subtitrat în limba română.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contact

PremiQaMed Cancer Center Vienna

 

 

 

Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Reprezentantii PremiQaMed va stau la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuie completate.

Va rugam sa nu introduceti date medicale in spatiul pentru text, deoarece acest formular online nu este adecvat pentru transmiterea de date medicale.

What is the sum of 9 and 2?

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort