Spitalul Privat Confraternität: În 2017 medicii specialiști au efectuat peste 1000 de intervenții de cateterism cardiac

Bolile cardiovasculare se numără printre cauzele principale de deces în Austria. Dacă aceste afecțiuni sunt detectate timpuriu, pot fi, în majoritatea cazurilor, tratate cu succes. Spitalul Privat Confraternität oferă, în colaborare cu Echipa Interventională Confraternität, o gamă largă de opțiuni de diagnosticare și opțiuni terapeutice pentru pacienții cu afecțiuni cardiace. Întreaga gamă de servicii medicale cardiace, cu excepția chirurgiei cardiace deschise, pot fi organizate rapid și ușor.

Pentru o utilizare cât mai eficace a echipamentului modern de cateterism cardiac, există o colaborare cu spitalul de stat Barmherzige Schwestern Wien, astfel încât și mai mulți pacienți pot beneficia de această infratsructură medicală de ultimă generație. Univ.-Prof. Dr. Johannes Drach, directorul medical al Spitalului Privat Confraternität, a comentat rezultatul de anul trecut:

„Numărul atât de ridicat de intervenții, este rezultatul specializării spitalului nostru pe domenii concrete precum cardiologia și totodată un indicator de calitate pentru serviciile noastre.”

Un timp de așteptare foarte scurt, programări rapide, consilierea personală și continuă de către medicul personal curant sunt caracteristicile Echipei Intervenționale Confraternität. Univ. Dr. Helmut Dietmar Glogar, medic curant în Spitalul Privat Confraternität, ne împărtășește:

„ Oferim pacienților noștri o îngrijire medicală personalizată, la cel mai înalt nivel. Numeroși medici contractanți utilizează această infrastructură și serviciile acestui spital.“

Spitalul Privat Confraternität: Îngrijire medicală competentă

Spitalul Privat Confraternität, care face parte din grupul de spitale PremiQaMed, este unul dintre cele mai vechi și tradiționale spitale private din Viena, oferind servicii medicale excelente și o îngrijire competentă într-o atmosferă familială. Pacienții pot beneficia de serviciile medicale în regim ambulatoriu, de clinică de zi sau în regim de spitalizare. Gama largă de servicii medicale include următoarele domenii: diagnosticarea și tratamentul bolilor sistemului musculo-scheletic (ortopedie, chirurgie sportivă și articulară), oncologie, cardiologie, chirurgie și oftalmologie. Fiind un spital care se află  în inima Vienei, Spitalul Privat Confraternität oferă pacienților săi o consiliere medicală individuală și personalizată precum și servicii de primă clasă.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Departamentul International PremiQaMed va sta la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuie completate.

Va rugam sa nu introduceti date medicale in spatiul pentru text, deoarece acest formular online nu este adecvat pentru transmiterea de date medicale.

Please add 6 and 6.

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort