Centrul de Fertilitate din Spitalul Privat Goldenes Kreuz

Echipa de la Centrul de Fertilitate din Spitalul Privat Goldenes Kreuz vă va însoți cu empatie pe drumul către copilul dorit. Specialiștii noștri experimentați vă tratează individual și elaborează împreună cu dumneavoastră cea mai bună terapie pentru cazul dvs. concret.

Cu multă experiență, descoperim mai întâi cauzele dorinței neîmplinite de a avea un copil. Acestea pot depinde de femeie sau de bărbat și pot fi, în mod corespunzător, foarte diverse.

De aceea, alegem terapia cu atenție și vă însoțim pe parcursul întregului proces de tratament, cu multă empatie.

Tratamente de fertilitate

În centrul nostru de fertilitate vă stau la dispoziție cele mai moderne opțiuni de tratament medical. Noi privim oamenii holistic și în individualitatea lor. De aceea, alegem o terapie individualizată și vă însoțim pe tot parcursul împlinirii dorinței de a vea un copil.

 

Terapia hormonală și monitorizarea foliculară

Stimularea hormonală este terapia recomandată în cazurile de maturare întârziată, absență a unui folicul ovarian sau în cazul lipsei corpului galben.

 

Inseminarea

Pentru procesul de inseminare, la momentul optim, sperma este introdusă, cu ajutorul unui cateter de inseminare în cavitatea uterină. Procedura este complet nedureroasă.

 

FIV (fertilizare în vitro)

În laboratorul nostru de embriologie, ovocitele sunt combinate cu spermatozoizii , într-un mediu de cultură; apoi sunt cultivate într-un incubator, în soluții nutritive speciale. Trei până la cinci zile mai târziu, un embrion este transferat în uter, procesul fiind complet nedureros.

 

ICSI (injectarea intracitoplasmatică a spermatozoidului)

În cazul în care cantitatea sau mobilitatea spermatozoizilor este limitată, se injectează în laboratorul de embriologie și sub microscop câte un spermatozoid într-un ovul matur.

 

FIV în ciclul natural

Se aplică în ciclul natural, nestimulat al femeii, fără administrare de hormoni sau cu o administrare minimă de hormoni.

 

Criopconservarea

Congelarea spermatozoizilor, ovocitelor, embrionilor.

 

Opțiuni de tratament chirurgical

Adeziunile, chisturile, leziunile de endometrioză și fibroamele pot fi evaluate și, dacă este necesar, îndepărtate prin proceduri minim invazive.

Centrul de Fertilitate oferă, de asemenea, mai multe servicii suplimentare, cum ar fi ecloziunea asistată, EmbryoGlue®, Scratching etc., pentru a promova dezvoltarea sarcinii.

Endometrioza este un motiv frecvent pentru dorința neîmplinită de a avea copii la femei. Prin urmare, Centrul de Fertilitate colaborează îndeaproape cu Centrul de Endometrioză din cadrul Spitalului Privat Goldenes Kreuz.

 

Contact pentru consiliere în limba română

Centrul de Fertilitate din Spitalul Privat Goldenes Kreuz

M: +43 1 40 111 5400

Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Departamentul International PremiQaMed va sta la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuie completate.

Va rugam sa nu introduceti date medicale in spatiul pentru text, deoarece acest formular online nu este adecvat pentru transmiterea de date medicale.

Please calculate 5 plus 3.

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort