Sănătatea bărbaților – un aspect care îi privește pe toți bărbații

În ziua de astazi, bărbații acordă o importanță mai mare sănătății, fac mai mult sport și acordă atenție nutriției alese. Cu toate acestea, statistic vorbind, bărbații duc un stil de viață mai nesănătos în comparație cu femeile.

Ca urmare, bărbații sunt mai susceptibili de a suferi de boli legate de stilul de viață (cum ar fi boli cardiovasculare și anumite forme de cancer - precum cancerul pulmonar, cancerul de colon, cancerul de prostată).

Astfel în Spitalul Privat Confraternität se acordă o importanță majoră diagnosticării și tratamentului bolilor care afectează în special bărbații. Specialiști renumiți din diverse discipline medicale colaborează strâns și eficient, oferind o consiliere completă, sub un singur acoperiș. În ziua de astăzi majoritatea bolilor pot fi tratate eficient, dacă se efectuează controale medicale preventive și  bolile sunt depistate precoce.

Ce trebuie făcut când prostata se mărește

Mărirea prostatei este una dintre afecțiunile benigne care afectează mulți bărbați cu vârsta peste 50 de ani și provoacă simptome incomode.

Pentru tratamentul așa-numitului adenom de prostată, pe lângă operația convențională deschisă, dispunem acum și de metode de tratament minim invazive care sunt mult mai blânde. Intervențiile pot avea loc sub anestezie locală sau complet nedureroase sub sedare. Există foarte puține efecte secundare, în special acestea nu cauzează incontinență și nici efecte asupra sexualității.

Centrul de Prostată din Spitalul Privat Confraternität este singurul centru din Austria care utilizează trei proceduri minim invazive cu mare succes: embolizarea arterei prostatice, ablația cu vapori de apă Rezum și noua tehnică iTind - care spre marea satisfacție a pacienților, au fost aplicate cu succes la un număr mare de pacienți.

Specialiștii centrului de prostată au o experiență vastă și mulți ani în domeniul tratamentului minim invaziv al adenomului de prostată și, prin urmare, pot oferi fiecărui pacient cea mai bună terapie individuală posibilă.

Probleme medicale masculine delicate

Odată cu creșterea în vârstă, numărul bărbaților care au probleme cu virilitatea, adică cu erecția, crește. O clarificare precisă a cauzelor, precum și clarificarea hormonală este esențială. Avem opțiuni de ultimă generație pentru a trata aceaste afecțiuni.

Dorința neîmplinită de a avea copii legată de probleme de fertilitate masculină este, de asemenea, unul dintre subiectele noastre principale. În multe cazuri, dacă cauzele sunt tratabile, fertilitatea masculină poate fi restabilită.

Dacă acest lucru nu este posibil, metodele moderne de medicină reproductivă pot fi adesea folosite pentru a fertiliza ovulul, chiar și cu o calitate sever limitată a spermei, ajutând astfel cuplurile să îți îndeplinească dorința de a avea un copil.

Prevenția este mai bună decât vindecarea

În Spitalul Privat Confraternität sunt oferite programe cuprinzătoare de controale Check-Up special concepute pentru bărbați, pentru a minimiza factorii personali de risc și pentru a depista bolile în stadii incipiente. Pentru ca micile probleme să nu devină mari.

 


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Departamentul International PremiQaMed va sta la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuie completate.

Va rugam sa nu introduceti date medicale in spatiul pentru text, deoarece acest formular online nu este adecvat pentru transmiterea de date medicale.

What is the sum of 1 and 8?

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort