Servicii medicale în vremuri de Covid-19

Informatii pentru pacientii internationali

Pacienții români care nu suferă de Covid-19 pot efectua tratamente și investigații medicale în spitalele private PremiQaMed din Viena.

Criza Corona a provocat tulburări în întreaga lume, cauzând o stagnare a cursului normal al vieții. Cu toate acestea, viața merge înainte - și în spitalele private din Viena, ale grupului PremiQaMed.

Putem efectua toate investigațiile și terapiile din gama noastră de servicii, în conformitate cu cele mai stricte măsuri de sigurantă pentru pacienții și personalul spitalelor noastre.

Toți pacienții austrieci și internaționali trebuie să efectueze un test PCR înainte de internare. Spitalele noastre nu tratează pacienții care suferă de Covid-19. Aceste cazuri sunt preluate de  instituții publice, special desemnate.

Călătoria spre Austria pentru servicii medicale în spitalele private PremiQaMed

Pacienții din țările Uniunii Europene pot călători spre Austria pentru investigații și tratamente medicale în spitalele private PremiQaMed din Viena, pe baza următoarelor documente:

  • O scrisoare oficială din partea spitalului aferent, care atestă călătoria spre Viena în scopuri medicale
  • Un certificat de sănătate și un test PCR din exudat nazofaringian, pentru SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, traduse în limba engleză sau germană.

Testul PCR nu are voie sa fie mai vechi de 4 zile la intrarea pe teritoriul Austriei și nu are voie sa fie mai vechi de 3 zile la inițierea investigațiilor/tratamentului medical în spitalul nostru privat. În cazul în care testul PCR, cu rezultat negativ, depășește cele 3 zile în momentul vizitei medicale în spital, atunci se efectuează, în spitalul nostru, un test PCR nou.

Teste PCR pentru SARS-CoV-2, în scopul călătoriei spre Austria, se efectuează la cerere, contra cost și pe baza unei programări, de către laboratorul Genetic Lab din București. Pentru programări vă rugăm să contactați http://www.geneticlab.ro /Tel. 021.440.1878 

Tratamente medicale pentru pacienții români

Spitalele private ce aparțin de grupul PremiQaMed fac parte din topul destinațiilor medicale din Austria pentru pacienții români.

Spitalele noastre private oferă o gamă amplă de servicii medicale. Excelenta colaborare interdisciplinară dintre medicii specialiști are o importanță hotărâtoare pentru acuratețea diagnosticului și inițierea terapiei optime pentru fiecare caz în parte.
În baza motto-ului „Totul dintr-o singura sursă“, pacienții primesc repede, practic fara nici un timp de asteptare, toate serviciile medicale necesare.

Toate spitalele PremiqaMed oferă un spectru foarte larg de specialități medicale, însă fiecare spital în parte oferă o expertiză unică în anumite domenii medicale.

Prelucrarea cererilor medicale se efectuează de către personalul nostru calificat, vorbitor de limba română, din cadrul biroului nostru internațional, prin intermediul unei cererei medicale pe care o puteți adresa la adresa de E-mail international@premiqamed.at

Personalul biroului nostru internațional vă consiliază cu privire la toți pașii necesari pentru inițierea rapidă a investigațiilor/tratamentului necesar în Viena - de la evaluarea dosarului medical, recomandarea medicilor potriviți pentru cazul Dvs. medical concret, estimarea costurilor pentru serviciile medicale, organizarea programărilor, informații privind spitalizarea, follow-up medical după ce ați fost externat, precum și servicii de traducere în limba română pe parcursul vizitei Dvs. medicale in spitalele noastre private.

Biroul nostru internațional vă stă la dispoziție în toate etapele vizitei dumneavoastră medicale.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Departamentul International PremiQaMed va sta la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuie completate.

Va rugam sa nu introduceti date medicale in spatiul pentru text, deoarece acest formular online nu este adecvat pentru transmiterea de date medicale.

Please add 7 and 8.

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort