Specialitati medicale

Terapia durerii țintită sub ghidaj CT în Ambulatoriul Döbling

Avantajul acestor tratamente minim invazive pentru durere este că pot fi efectuate fără anestezie generală, medicația adecvată poate fi aplicată cu precizie milimetrică acolo unde apare durerea și costurile sunt mult mai mici în comparație cu „procedurile majore” din sala de operație.

Citeste mai departe …

Tulburările de somn și posibilitățile de tratament în Austria

Somnul bun și odinhitor este un element cheie al sănătății fizice și mentale. În timpul somnului, organismul se regenerează, sistemul imunitar capătă o nouă forță, creierul procesează ceea ce a fost experimentat, învață și se eliberează de balast informațional inutil. Î

În lumea occidentală până la 30% dintre oameni suferă de tulburări de somn, care includ, de asemenea, sforăitul și tulburări de respirație în timpul somnului (apnee în somn).

Citeste mai departe …

Testarea genetică - indicații și procedura

Dacă o persoană se îmbolnăvește sau rămâne sănătoasă depinde în mare măsură de stilul său de viață. Dar și genele joacă un rol cheie în acest sens. În cazul unei suspiciuni concrete, de exemplu, dacă anumite tipuri de cancer sau tulburări metabolice au apărut des în familie, atunci o analiză genetică poate fi foarte utilă.

În Spitalul Privat Döbling, testele genetice sunt oferite la cel mai înalt nivel medical. Procedând astfel, se efectuează în mod deliberat doar examinările care au sens pentru persoana în cauză, adică cazurile în care există într-adevăr un risc concret.

Citeste mai departe …

Boala Parkinson - cauze, simptome și tratament

Boala Parkinson este una dintre cele mai frecvente boli neurologice. O diagnosticare corectă, într-un stadiu incipient, este esențială pentru menținerea calității vieții. 
 
Prim. Dr. Dieter Volc, activ în Spitalul Privat Confraternität, este un medic de renume internațional, cu o vastă experiență în diagnosticarea și tratarea bolii Parkinson. Dr. Volc ne prezintă informații esențiale despre simptomele, diagnosticarea și tratamentul adecvat al bolii Parkinson.
Citeste mai departe …

Prevenirea accidentului vascular cerebral

Diagnosticarea rapidă și recunoașterea promptă a simptomelor unui atac vascular cerebral sunt esențiale; prevenirea este însă cu atât mai importantă luând în considerare consecințele grave pe termen lung.

Medicul specialist Univ.-Prof. Dr. Schwarzacher, activ în Spitalul Privat Confraternität, ne comunică în cadrul următorului interviu, cauzele, simptomele și metodele de prevenire a unui accident vascular cerebral.

Citeste mai departe …

Parkinson - diagnoza și tratamentul în Viena

Spitalul Privat Confraternität din Viena are o reputație prestigioasă în diagnosticarea eficientă a bolii Parkinson, în aplicarea tratamentelor individualizate și în derularea cercetărilor de ultimă generație.

Mai multe informații despre diagnosticarea și tratamentul bolii Parkinson, aflați în următorul articol.

Citeste mai departe …

Primul pas către vindecare - Diagnosticarea afecțiunilor

Diagnosticarea corectă a afecțiunilor este cel mai important pas pentru generarea unui tratament adecvat. Spitalele noastre din Viena dețin tehnici de diagnosticare moderne, adaptate la ultimul standard tehnologic. Acest aspect, combinat cu echipa noastră de medici specialiști cu o vastă experiență, garantează diagnosticarea corectă și precisă a afecțiunilor.

Citeste mai departe …
Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort