Coronavirus: masurile noastre de protectie

Specialitati medicale

Endometrioza: Inamicul din abdomen

Endometrioza este cea mai frecventă boală benignă la femeile aflate la vârsta fertilă. Aproximativ 40 – 60% din problemele de fertilitate la femei sunt cauzate de endometrioză.

Din păcate, deși endometrioza este o boală frecventă, aceasta este încă subdiagnosticată. În medie trec 7 ani de la primele simptome până la emiterea diagnosticului corect de endometrioză.

Citeste mai departe …

Cancerul de sân - diagnosticare și tratament

Cancerul de sân este cel mai frecvent cancer la femei. Deși majoritatea afecțiunilor sânilor sunt de natură benignă, este extrem de important ca cele maligne să fie identificate și drept urmare tratate în timp util. Astfel, majoritatea cazurilor de cancer de sân sunt vindecabile.

Citeste mai departe …

Medicina personalizată - Interviu cu medicul specialist Prim. Univ.-Prof. Dr. Christian Kainz

Medicina personalizata înseamnă prescrierea terapiei potrivite, pacientului potrivit, în doza potrivită și la momentul potrivit. Aceasta este o condiție esențială pentru un tratament eficient, cu cât mai puține efecte secundare.

Citeste mai departe …

Implinirea dorintei de a avea un copil

Centrul de Fertilitate din Spitalul Privat Döbling din Viena s-a dovedit a fi unul dintre cele mai renumite centre medicale de specialitate, nu numai în Austria, ci și în toată Europa.
Specialiști din diverse domenii medicale, care sunt într-o strânsă legătură cu Universitatea Medicală din Viena și cu alte instituții științifice renumite, aplică în acest centru cele mai noi metode și tehnici disponibile.
 
Prof.  Dr. Stefan Jirecek, medic specialist în medicină reproductivă și directorul Centrului de Fertilitate Döbling ne prezintă cele mai importante informații cu privire la împlinirea dorinței de a avea un copil.
Citeste mai departe …

Tratamentul modern al cancerului de sân

Medicii specialiști din Spitalul Privat Goldenes Kreuz prezintă  informații cu privire la tratamentul modern al cancerului de sân în , precum și importanța pe care o are certificarea unui centru pentru sănătatea sânului, în emiterea diagnosticului corect și aplicarea terapiei potrivite.

Spitalul Privat Goldenes Kreuz este primul și singurul spital privat din Austria care deține propriul Centru Certificat pentru Sănătatea Sânului, garantând astfel o calitate la cel mai înalt nivel.

Citeste mai departe …

Nașterea și sarcina în vremuri de Covid-19

Pandemia Covid-19 provoacă incertitudini și în rândul femeilor însărcinate. În mass-media sunt publicate o mulțime de informații contradictorii.

Prof. Dr. Christian Kainz, medic specialist în ginecologie și obstetrică și directorul medical al Spitalului Privat Döbling, răspunde la întrebări, care preocupă în special femeile însărcinate.

Citeste mai departe …

Reconstrucția mamară după mastectomie

Terapiile moderne pentru cancerul de san permit efectuarea operațiilor de conservare a sânului. Cu toate acestea, la anumite forme de cancer de sân, cum ar fi în cazul răspândirii intense la nivelul ductelor mamare  sau în cazul prezenței mai multor focare în diferite locații ale sânului, este necesară o mastectomie. În acest caz, metodele moderne de reconstrucție mamară oferă femeilor oportunități foarte bune pentru refacerea unui sân de aspect natural.
 
Assoc. Prof. PD Dr. Werner Haslik MBA, directorul secției pentru reconstrucție mamară din spitalul AKH, efectuează operații de reconstrucție a sânului în Spitalul Privat Goldenes Kreuz.
Citeste mai departe …

Tratamentul fibroamelor uterine

Prim. Univ.-Prof. Dr. Christian Kainz, directorul medical al Spitalului Privat Döbling și medic specialist în ginecologie și obstetrică și chirurgie ginecologică, ne prezintă informații cu privire la diagnosticarea și tratamentul fibroamelor uterine.

În Spitalul Privat Döbling echipa medicală are o experiență și o expertiză bogată în tratarea acestor afecțiuni și dispune de o infrastructură medicală de ultimă oră, care permite efectuarea tratamentelor minim invazive.

Citeste mai departe …

Endometrioza - Interviu cu medicul specialist Prof. Univ. Dr. Fritz Nagele

Endometrioza este o afecțiune cronică, benignă care afectează 10-15% din femeile de vârstă reproductivă, reprezentând o povară mare, atât la nivel fizic cât și la nivel psihic, fiind una dintre cele mai frecvente cauze ale infertilității.

Prof. Univ. Dr. Fritz Nagele ne prezintă informații cu privire la alegerea tratamentului  corect pentru endometrioză, cu scopul de împlinire a dorinței de a avea copii. Spitalul Privat Goldenes Kreuz este primul spital privat din Austria care deține un Centru Certificat de Endometrioză.

Citeste mai departe …

Centrul Certificat pentru Sănătatea Sânului - Spitalul Privat Goldenes Kreuz

Din anul 2016 pacientele care sunt suspecte de cancer de sân trebuie să efectueze investigațiile de diagnosticare și tratamentele aferente numai într-un centru special certificat, aceste centre trebuind să îndeplinească o serie de criterii foarte exigente. 
 
Spitalul Privat Goldenes Kreuz este primul și singurul spital privat din Austria care deține un centru intern, certificat pentru sănătatea sânului.
Citeste mai departe …

Centrul Certificat de Endometrioză - Spitalul Privat Goldenes Kreuz

Spitalul Privat Goldenes Kreuz este primul spital privat din Austria care deține un centru certificat de endometrioză.
Echipa noastră de experți, condusă de medicul specialist Prim. Univ.-Prof. Dr. Fritz Nagele asigură pacientelor o îngrijire medicală multidisciplinară, o diagnosticare eficientă și corectă pentru determinarea tratamentului potrivit de endometrioză.
Citeste mai departe …

Cancerul ovarian - cauze, simptome, tratament

Cancerul ovarian reprezintă aproximativ 3,5% din tumorile maligne în rândul femeilor, iar în România este pe locul 5 ca afecțiune malignă la femei. Acest cancer este diagnosticat, cel mai frecvent, la vârste cuprinse între 55 și 65 de ani.

Prim. Univ. Prof. Dr. Fritz Nagele, directorul medical al Spitalului Privat Goldenes Kreuz ne prezintă cei mai importanți pași în diagnosticarea și tratamentul corect al cancerului ovarian.

Citeste mai departe …

Cancerul de col uterin – cauze, simptome, tratament

România prezintă o incidență și o mortalitate foarte crescută pentru cancerul de col uterin. Diagnosticarea corectă și alegerea celui mai potrivit tratament sunt pași esențiali în procesul terpeutic.

Prim. Univ. Prof. Dr. Fritz Nagele, directorul medical al Spitalului Privat Goldenes Kreuz, ne prezintă informațiile esențiale despre cancerul de col uterin.

Citeste mai departe …

Cancerul endometrial – cauze, simptome, tratament

În țările industrializate, cancerul endometrial este a doua cea mai frecventă afecțiune ginecologică malignă.

Spitalul Privat Goldenes Kreuz oferă tehnici noi și eficiente de tratament în domeniul oncologiei ginecologice. Directorul medical Prim. Univ. Prof. Dr. Fritz Nagele ne prezintă informații importante despre cancerul endometrial.

Citeste mai departe …

Chirurgia minim-invazivă în tratarea afecțiunilor ginecologice

Directorul departamentului de ginecologie și obstetrică din Spitalul Privat Goldenes Kreuz, Prim. Univ. Prof. Dr. Fritz Nagele prezintă noile tehnici minim-invazive în tratarea afecțiunilor ginecologice.

Citeste mai departe …
Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort