Specialitati medicale

Transplantul de cornee în Spitalul Privat Döbling

Corneea este partea frontală, cristalină a ochiului, care lasă lumina să intre în ochi și, prin urmare, este crucială pentru o vedere bună. Corneea sănătoasă are o grosime de aproximativ jumătate de milimetru.

Când este necesar un transplant de cornee, cum decurge acesta și ce metode chirurgicale moderne există?

Citeste mai departe …

Medicina personalizată - proceduri și avantaje

Medicina personalizata oferă mai multe informații individuale, despre riscuri potențiale si prognosticul pentru diferite boli. Tratamentele medicale sunt adaptate pacientului în așa fel încât datele biologice individuale ale acestuia să fie colectate și luate în considerare în toate etapele terapiei.

Citeste mai departe …

Bolile oftalmologice frecvente odată cu înaintarea în vârstă - simptome și tratament

Ochiul este cel mai important organ senzorial al nostru - furnizează 80% din informațiile despre mediul înconjurător. Putem distinge 150 de nuanțe diferite de culoare. Odată cu vârsta, elasticitatea cristalinului scade, scade acumularea, adică capacitatea cristalinului de a se adapta de la o distanță îndepărtată la o distanță apropiată și invers. Care sunt cele mai frecvente boli oftalomologice care apar odată cu înaintarea în vârstă și ce tratamente sunt disponibile?

Citeste mai departe …

Cataracta - cauze, simptome, tratament

În cazul cataractei, operația de facoemulsificare se consideră a fi o metodă revoluționară de tratare, deoarece este extrem de eficientă, mai puțin traumatizantă și se aplică în cazul oricărei forme de cataractă și în orice stadiu al acesteia.

Intervenția chirurgicală poate fi efectuată în ambulatoriu sau în regim de spitalizare în Spitalul Privat Döbling și Confraternität.

Citeste mai departe …

Tratamentul cataractei în Austria

Singurul tip de terapie eficientă în cazul catractei este operația de facoemulsificare. În Viena, Univ.-Prof. Dr. Rupert Menapace, medicul specialist în oftalmologie și chirurgie oftalmologică , aplică această metodă standardizată cu mare succes. Riscul chirurgiei este minimizat, aplicarea anesteziei locale se face prin intermediul unor picaturi pentru ochi iar, în majoritatea cazurilor, durata de spitalizare este doar de o zi.

Citeste mai departe …
Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort