Specialitati medicale

Terapia cu Lutetium Lu-177 PSMA- pentru cancerul de prostată metastatic

Inovativa terapia Lu177-PSMA este o terapie țintită cu radionuclizi pentru cancerul de prostată metastatic avansat, care îmbunătățește calitatea vieții pacienților, totodată prelungind durata vieții.

Citeste mai departe …

Medicina personalizată - proceduri și avantaje

Medicina personalizata oferă mai multe informații individuale, despre riscuri potențiale si prognosticul pentru diferite boli. Tratamentele medicale sunt adaptate pacientului în așa fel încât datele biologice individuale ale acestuia să fie colectate și luate în considerare în toate etapele terapiei.

Citeste mai departe …

Tratamentul bolilor oncologice în Austria

Tratamentul cancerului a făcut progrese semnificative în ultimii ani. Noile rezultate ale cercetării și noile opțiuni de terapie fac posibilă tratarea cu succes a bolilor oncologice în tot mai multe cazuri, precum și îmbunătățirea considerabilă a calității vieții pacienților afectați.

Citeste mai departe …

Tratamentul tumorilor renale în Viena

În tratamentul tumorilor renale, și mai ales în îndepărtarea minim invazivă a tumorilor renale, specialiștii din Spitalul Privat Döbling, precum Prof. Dr. Mesut Remzi, se bucură de o excelentă reputație internațională.

Know-how și experiența în domeniul conservării rinichilor și al rezecției parțiale ale rinichilor, atrag de mulți ani pacienți din întreaga lume în Spitalul Privat Döbling.

Citeste mai departe …

Prevenirea și depistarea precoce a cancerului

Dezvoltarea cancerului nu poate fi întotdeauna prevenită printr-un stil de viață sănătos. Unele tipuri de cancer însă, pot fi detectate precoce și tratate cu succes în stadiile incipiente. Prin urmare, controalele regulate de screening sunt esențiale pentru prevenirea și depistarea precoce a diferitelor forme de cancer.

Citeste mai departe …

Cancerul de sân - diagnosticare și tratament

Cancerul de sân este cel mai frecvent cancer la femei. Deși majoritatea afecțiunilor sânilor sunt de natură benignă, este extrem de important ca cele maligne să fie identificate și drept urmare tratate în timp util. Astfel, majoritatea cazurilor de cancer de sân sunt vindecabile.

Citeste mai departe …

Chirurgia toracică minim invazivă - Centrul de Pneumologie Döbling

Spitalul Privat Döbling deține un Centru de Pneumologie Minim-Invazivă, pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor maligne și benigne, conform celor mai recente standarde în domeniu.

Conceptul nostru modern de tratament necesită o cooperare strânsă între toate disciplinele implicate - de la diagnosticare, la planificarea terapiei și până la îngrijirea ulterioară.

Citeste mai departe …

Tratamentul cancerului de colon în Spitalul Privat Confraternität

Datorită progreselor din ultimii ani în tratamentul personalizat al cancerului de colon și rect, chiar și pacienții cu metastaze în ficat sau plămâni pot fi vindecați. Prin tratamentele preoperative moderne, sfincterul anal poate fi conservat în 9 din 10 cazuri.

Cancerul de colon se dezvoltă de-a lungul mai multor ani, de la polipii de colon, inițial benigni. Colonoscopiile regulate ar putea preveni cancerul de colon în 90% din cazuri.

Citeste mai departe …

Diagnosticarea modernă a cancerului de prostată

Cancerul de prostată este cel mai frecvent cancer la bărbați, iar numărul de cazuri este în creștere, la nivel mondial. Cu toate acestea, mortalitatea cauzată de cancerul de prostată a scăzut în ultimele decenii. Detectarea precoce și diagnosticarea exactă sunt de o importanță crucială pentru un tratament de success.

În Spitalul Privat Döbling medicul specialist Priv.-Doz. Dr. Mesut Remzi aplică metoda inovatoare de biopsie țintită prin fuziune, pentru diagnosticarea exactă a cancerului de prostată, primul pas pentru implementarea unui tratament personalizat.

Citeste mai departe …

Tratamentul modern al cancerului de sân

Medicii specialiști din Spitalul Privat Goldenes Kreuz prezintă  informații cu privire la tratamentul modern al cancerului de sân în , precum și importanța pe care o are certificarea unui centru pentru sănătatea sânului, în emiterea diagnosticului corect și aplicarea terapiei potrivite.

Spitalul Privat Goldenes Kreuz este primul și singurul spital privat din Austria care deține propriul Centru Certificat pentru Sănătatea Sânului, garantând astfel o calitate la cel mai înalt nivel.

Citeste mai departe …

Reconstrucția mamară după mastectomie

Terapiile moderne pentru cancerul de san permit efectuarea operațiilor de conservare a sânului. Cu toate acestea, la anumite forme de cancer de sân, cum ar fi în cazul răspândirii intense la nivelul ductelor mamare  sau în cazul prezenței mai multor focare în diferite locații ale sânului, este necesară o mastectomie. În acest caz, metodele moderne de reconstrucție mamară oferă femeilor oportunități foarte bune pentru refacerea unui sân de aspect natural.
 
Assoc. Prof. PD Dr. Werner Haslik MBA, directorul secției pentru reconstrucție mamară din spitalul AKH, efectuează operații de reconstrucție a sânului în Spitalul Privat Goldenes Kreuz.
Citeste mai departe …
Prof-Muller

Diagnosticarea și tratamentul cancerului pulmonar

În domeniul tratamentului și diagnosticării cancerului pulmonar se realizează progrese semnificative. Datorită disponibilității unor proceduri chirurgicale minim-invazive și a unor tratamente conservative, complet noi și în continuă evoluție, pacienții cu boli avansate au acum șanse realiste de vindecare.
 
Spitalul Privat Döbling deține un Centru de Pneumologie Minim-Invazivă, pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor maligne și benigne. Directorul Centrului Univ. Prof. Dr. Michael Rolf Müller ne prezintă informații cu privire la cele mai moderne metode de diagnosticare și tratament pentru cancerul de plămân.
Citeste mai departe …

Viața cu limfom - diagnosticare, terapie, prognostic

Spitalul Privat Confraternität este specializat în diagnosticarea și tratamentul holistic al cancerului, deținând o reputație internațională excelentă în domeniul oncologic.

Directorul medical - Univ.Prof. Dr. Drach - este implicat de mulți ani în proiecte internaționale de cercetare și se bucură de o experiență vastă în tratarea cancerului, fiind unul dintre cei mai importanți experți, la nivel mondial, în domeniul limfomului și a mielomului multiplu.

Citeste mai departe …

Tratamentul cancerului de colon în Spitalul Privat Confraternität

Viena a câștigat o înaltă reputație internațională în cercetarea din domeniul cancerului și se numără printre liderii mondiali în acest domeniu.

Medicii specialiști care tratează în Spitalul Privat Confraternität au mulți ani de experiență în domeniu și sunt implicați în proiecte de cercetare internațională. Astfel, în Spitalul Privat Confraternität se aplică cele mai moderne terapii pentru afecțiunile oncologice.

Citeste mai departe …

Cancerul ovarian - cauze, simptome, tratament

Cancerul ovarian reprezintă aproximativ 3,5% din tumorile maligne în rândul femeilor, iar în România este pe locul 5 ca afecțiune malignă la femei. Acest cancer este diagnosticat, cel mai frecvent, la vârste cuprinse între 55 și 65 de ani.

Prim. Univ. Prof. Dr. Fritz Nagele, directorul medical al Spitalului Privat Goldenes Kreuz ne prezintă cei mai importanți pași în diagnosticarea și tratamentul corect al cancerului ovarian.

Citeste mai departe …
Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort