Tratamentul bolilor oncologice în Austria

Tratamentul cancerului a făcut progrese semnificative în ultimii ani. Noile rezultate ale cercetării și noile opțiuni de terapie fac posibilă tratarea cu succes a bolilor oncologice în tot mai multe cazuri, precum și îmbunătățirea considerabilă a calității vieții pacienților afectați.

Austria este una dintre țările cu șanse foarte bune pentru bolnavii de cancer, ceea ce se datorează, pe de o parte, infrastructurii spitalicești bune și, pe de altă parte, disponibilității foarte bune de metode și medicamente noi. Cooperarea interdisciplinară a specialiștilor de top în așa-numitele „Tumor Board” joacă un rol decisiv.

Terapie oncologică personalizată

Fiecare om este unic. Și fiecare persoană reacționează diferit la anumite tratamente. Folosind diagnosticarea molecular genetică, se creează un profil tumoral care arată modificări genetice, cu acuratețe, la peste 300 de gene, care conform stadiului științific actual sunt implicate în dezvoltarea tumorilor.

Aceasta înseamnă că, în anumite condiții, se poate aplica o terapie personalizată. Dintr-o selecție de tratamente oncologice moderne precum chirurgia tumorală, chimioterapie, radioterapie sau imunoterapie, se poate alege o metodă personalizată pe pacient, care este deosebit de promițătoare pentru cazul personal și, în mod ideal, reduce și efectele secundare.

Chirurgia tumorilor

Metode noi sunt dipsonibile și în chirurgia oncologică, care permit din ce în ce mai mult operațiile cât mai puțin invazive și conservarea organelor. Desigur, întotdeauna sub condiția îndepărtării radicale a tumorii - dar operațiile mari și foarte stresante devin din ce în ce mai mult un lucru de domeniul trecutului.

 

Cele mai frecvente servicii ale noastre includ

 

Cele mai frecvent tratate forme de cancer (selectie)

Îngrijire oncologică personală

Pentru a vă oferi siguranța necesară într-o perioadă dificilă, medicul dumneavoastră curant este disponibil ca persoană de contact pe toată durata tratamentului: va discuta cu dumneavoastră fiecare pas necesar al tratamentului. El este în contact permanent cu toți specialiștii implicați în terapie și, împreună cu echipa dedicată de asistență medicală, se va ocupa de bunăstarea dumneavoastră personală.

A doua opinie oncologică

Experții în oncologie din spitalele PremiQaMed oferă pacienților un diagnostic amănunțit și elaborează planuri individuale de tratament, bazate pe cele mai recente progrese științifice. Există posibilitatea de a primi a doua opinie și fără a fi la fața locului. Pacienții pot trimite rapoartele medicale în format electronic și pot obține o evaluare oncologică de la specialiști.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contact

PremiQaMed Cancer Center Vienna

 

Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Departamentul International PremiQaMed va sta la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Please calculate 6 plus 4.

Dorim sa atragem atentia asupra faptului ca din pacate comunicarea prin intermediul internetului presupune uneori lacune de  siguranta. Mesajele pot fi interceptate de alti utilizatori si citite de catre acestia. In cazul in care primim de la dumneavoastra un mesaj prin posta electronica ne consideram indreptatiti sa va raspundem pe aceeasi cale si sa ne folosim de datele dumneavoastra pentru aceasta.

(Spatiile cu * trebuie completate.)

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort