Specialitati medicale

Medicina personalizată - proceduri și avantaje

Medicina personalizata oferă mai multe informații individuale, despre riscuri potențiale si prognosticul pentru diferite boli. Tratamentele medicale sunt adaptate pacientului în așa fel încât datele biologice individuale ale acestuia să fie colectate și luate în considerare în toate etapele terapiei.

Citeste mai departe …

Tulburările de somn și posibilitățile de tratament în Austria

Somnul bun și odinhitor este un element cheie al sănătății fizice și mentale. În timpul somnului, organismul se regenerează, sistemul imunitar capătă o nouă forță, creierul procesează ceea ce a fost experimentat, învață și se eliberează de balast informațional inutil. Î

În lumea occidentală până la 30% dintre oameni suferă de tulburări de somn, care includ, de asemenea, sforăitul și tulburări de respirație în timpul somnului (apnee în somn).

Citeste mai departe …

Sinuzita cronică - interviu cu medicul specialist OA Dr.Windisch

Medicul specialist OA Dr. Franz Windisch, activ în Spitalul Privat Döbling, are o experiență vastă în întreaga patologie ORL.

În următorul interviu, medicul specialist explică metodele de diagnosticare și tratament pentru sinuzita cronică.

Citeste mai departe …

Amigdalectomia

Operația de înlăturare a amigdalelor este una dintre cele mai eficiente metode de tratament a amigdalitei cronice cu recidive frecvente.

Medicii specialiști din Spitalul Privat Döbling au o experiență vastă în înlăturarea operativă a amigdalelor. În următorul interviu, medicul specialist OA Dr. Franz Windisch prezintă informațiile importante despre operația de amigdalectomie.

Citeste mai departe …

Primul pas către vindecare - Diagnosticarea afecțiunilor

Diagnosticarea corectă a afecțiunilor este cel mai important pas pentru generarea unui tratament adecvat. Spitalele noastre din Viena dețin tehnici de diagnosticare moderne, adaptate la ultimul standard tehnologic. Acest aspect, combinat cu echipa noastră de medici specialiști cu o vastă experiență, garantează diagnosticarea corectă și precisă a afecțiunilor.

Citeste mai departe …
Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort