Ablația cu vapori de apă - tratament modern pentru prostata marită

Pentru bărbații care suferă de o prostată mărită este disponibilă o nouă procedură minim invazivă și anume ablația cu vapori de apă. Spitalul Privat Confraternität extinde astfel gama de servicii medicale pentru sănătatea bărbaților fiind primul spital privat din Austria care oferă această alternativă chirurgicală minim invazivă.

Ce este hiperlazia beningă a prostatei?

Hiperplazia benignă a prostatei (HBP) este termenul medical pentru o mărire benignă a prostatei, de care suferă aproape toți bărbații odată cu înaintarea în vârstă. Consecințele - creșterea frecvenței urinărilor pe timpul nopții, flux urinar slab sau intermitent, durere în timpul urinării, imposibilitatea de a urina, stare de epuizare sau iritabilitate - pot afecta nu numai bunăstarea personală, ci și relația.

Frecvența și severitatea simptomelor nu este determinată de dimensiunea prostatei, simptomele variază la nivel individual.

Cum se efectuează ablația cu vapori de apă pentru prostata mărită?

Prin procedura Rezum – ablația termică cu vapori, țesutul prostatic este redus în mod țintit, prin intermediul vaporilor de apă caldă. În acest scop, este introdus, prin uretră, un dispozitiv fin cu o cameră video integrată. Medicul curant reduce excesul de țesut, folosind emisiile de vapori de apă controlate endoscopic, ceea ce reduce dimensiunea prostatei și eliberează pacientul de simptomele sale.

„Mărirea prostatei poate fi tratată cu succes”, ne informează medicul specialist în urologie Priv.-Doz. Dr. Margreiter, care acum aplică, în Spitalul Privat Confraternität pentru pacienții săi, nu numai embolizarea arterei prostatice (EAP), ci și ablația cu vapori de apă. „Cu aceste tehnologii minim invazive, putem alege cea mai bună opțiune individuală de tratament pentru aproape fiecare modificare benignă a prostatei”, ne comunică medicul specialist.

Cât durează procesul de recuperare după ablația cu vapori de apă pentru prostata mărită?

Procedura poate fi realizată atât de ușor, încât pacientul se recuperează foarte rapid.

Capacitatea erectilă și continența urinară rămân intacte atât prin aplicarea procedurilor de embolizare a arterei prostatice cât și prin această nouă procedură de ablație prin vapori.
Aceste metode sunt potrivite pentru bărbați de toate vârstele și, prin urmare, și pentru bărbații pentru care o intervenție chirurgicală - de exemplu datorită utilizării diluanților de sânge - ar fi prea riscantă.
 

În special în ceea ce privește sănătatea bărbaților, Spitalul Privat Confraternität oferă, pe lângă diagnosticarea adecvată, opțiuni inovatoare de tratament în domeniile urologiei și andrologiei. Experții care lucrează aici vă stau la dispoziție, cu experiență foartă vastă, pentru disfuncții sexuale, incontinență, dorința de a avea copii sau tratamentul problemelor de prostată.

Acest video vă prezintă mai multe informații despre serviciile medicale pentru sănătatea bărbaților, oferite în Spitalul Privat Confraternität.


Da, doresc sa imi fie afisat continut de la YouTube.
Modificare setari
Permiteti incarcarea YouTube o singura data


Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Reprezentantii PremiQaMed va stau la dispozitie pentru orice cerere medicala, organizatorica sau estimare financiara pentru investigatii si tratamente medicale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuie completate.

Va rugam sa nu introduceti date medicale in spatiul pentru text, deoarece acest formular online nu este adecvat pentru transmiterea de date medicale.

Please calculate 9 plus 9.

Go back

Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort