Spitalele private

Pacienții nu mai au nevoie de șorț de protecție pentru examinările cu raze X

Tehnologiile moderne și noile descoperiri cu privire la riscul de radiații pentru organe fac posibile investigațiile cu raze X, fără purtarea unui echipament de protecție, precum șorțul de plumb.

Citeste mai departe …

Bacterii bune pentru intestin – cum să vă întăriți microbiomul intestinal

O floră intestinală sănătoasă joacă un rol esențial în sănătatea generală.

Dacă bacteriile din mediul intestinal sunt dezechilibrate, pot apărea boli. Studii recente arată că anumite alimente pot încuraja creșterea bacteriilor „bune” cu proprietăți antiinflamatorii.

Citeste mai departe …

Nervul vag - un punct de control important pentru bunăstarea noastră

Nervul vag (în latină „nerv rătăcitor”) nu este responsabil doar pentru aprovizionarea zonei capului și ceilalți nervi cranieni, ci aprovizionează aproape toate organele corpului „parasimpatic”. Este cel mai lung nerv cranian, cel mai mare nerv al sistemului nervos parasimpatic și influențează relaxarea, ritmul cardiac, respirația, digestia, constituirea rezervelor de energie și regenerarea organismului.

Citeste mai departe …

Cum îți afectează zahărul corpul? Ieși din capcana zahărului!

Zahărul nu este dăunător în sine și este o sursă foarte eficientă de energie, însă prea mult zahăr dăunează sănătății. Aflați mai multe despre ce alimente trebuie evitate sau înlocuite și recomandările aferente.

Citeste mai departe …

Vitamina D - rolul în organism și importanța pentru sănătate

Vitamina D este foarte importantă pentru organism și pentru sistemul imunitar, ea influențează atât metabolismul osos (osteoporoza), forța musculară cât și sistemul imunitar.

De ce avem nevoie de vitamina D, ce să facem în cazul unui deficit, cum se manifestă un deficit la copii și care sunt sursele naturala de vitamina D, aflați în următorul articol.

Citeste mai departe …
Biroul international: Heiligenstädter Straße 46-48, 1190 Viena, Austria Icon Standort